Avala

/   avala.co.rs   / Srpski  

2019-10-09 20:54:16

Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan lanovima koje su mi predočili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li ću produžiti ugovor sa Radničkim , rekao je Haskić za klupski sajt.

On je istakao da mu je u Nišu mi je lepo i da se oseća kao kod kuće.

Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve. Zahvaljujem se svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da ce naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu , zaključio je Haskić.

Napadač iz Bosne i Hercegovine na Čair je stigao tokom leta 2018. godine, a svojim partijama se upisao u istoriju kluba.

Bio je deo generacije koja je osvojila drugo mesto u prvenstvu Srbije i stigla do polufinala nacionalnog Kupa, a u svojoj prvoj sezoni postigao je 24 gola u Superligi i bio je najbolji strelac lige.

Za Radnički je do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol u svim takmičenjima.


rtv.rs Javna Medijska Ustanova Jmu Radio-televizija Vojvodine
godine haski http html kluba radnikim radnickom1055466 ugovor radniki radio rssrlatsportfudbalhaskicUser comments