Avala

/   avala.co.rs   / Srpski  

2019-09-11 13:56:00

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Učesnik Zadruge 3 Dejan Dragojević već dve godine nema kontakt sa majkom Biljanom Drgaojević, a ovakva porodična situacija teško mu pada.

Nedavno je pričavši o odnosu sa majkom plakao pred kamerama kao malo dete, a nakon ove dirljive scene oglasila se njegova majka.

- Poslala sam Dejanu i Dalili poruku da im poželim sreću pred ulazak u Zadrugu ali mi oni nisu ništa odgovorili. Ne znam zbog čega ne žele da pričaju sa mnom. Čekam da prođe neko vreme jer verujem da ćemo srediti naše odnose. Doći će moj sin kod mene kada bude želeo da razgovaramo - rekla je Biljana za Hit .

Foto: Nemanja Jovanović / RAS SrbijaDalila i Dejan

Podsećamo, Dejan je prilikom Pitanja novinara istakao da majka ne mari za njega, a da sada želi medijsku pažnju zbog njegovog rijaliti učešća.

- Ona je Davidu činila sve, a meni dve godine na rođendan nije došla. Svi ovde u Zadruzi pričaju kako je majka svetinja, a mene moja dve godine nije pitala da li imam za hleb, niti da li imam da platim struju - rekao je Dejan kroz suze.

On je dodao da je bio šokiran što je BIljana zavolela Aleksandru Subotić, a njegovu ženu Dalilu ne.

- Zaradio sam za auto i stan, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, živim normalan život, kao i moja supruga. Ali, uprkos svemu, moja majka nas ne prihvata. A s druge strane, primila je u svoju kuću neko dete i devojku koja iza sebe vuče neke repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa - ispričao je Dejan.


blic.rs
dejan zbog plakao zadruzi nakon blic majke njene toga mnoge godine majka


User comments