/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-08-14 01:37:17

Crvena zvezda savladala je Kopenhagen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, čime je izborila učešće u Evropi.

Šta reći, ne znam odakle da pocnem i gde bih završio. Znali smo da ništa novo nećemo videti od Kopenhagena nego ono sto smo videli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Dosli smo ovde da odigramo za nas, nasu porodicu, navijace i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje , emotivno je ispričao Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za lepotu.

Sa igracem manje protiv Kopenhagena je jako tesko ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igraci su dali poslednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali. Da smo mogli da imamo vise karata, oni bi ispunili ceo stadion. Ocekujemo ih u Švjacarskoj na Jang Bojsu , rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobede, ali i da nisu prosli, kapa dole igračima .


rts.rs @RTS_Vesti
srbiju ponosan milojevi pobeda kopenhagena rekao http kako svoje protiv vidite igraima


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

roiue.com cr34t1v3.com whenisnextprayer.com comeseestay.com realestate-worldwide.com portofbar.com cccrunch.com buregdzinica.com theexitfestival.com belgradevents.com who-wear-what.com preporucujemo.com spainserbia.com creativehalo.net imtbo.com advertisement.cloud iagencija.com aktuelno.info cevabdzinice.com rmysitesup.com cetiritocka.com lukabar.com keepcalmandenjoy.com ihafiz.com rebrs.com

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3