/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-08-14 01:36:29

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Iako mnogi jedva čekaju leto kako bi otišli na more, isto ne važi za Jadranku Barjaktarović koja se, kako sama priznaje, užasava vode.

Reč je o traumama iz prošlosti, kako je sama ispričala u Premijeri .

- Tri puta sam se davila! Ali ne u moru nego u reci Lim! - započela je Jadranka Barjaktarović, pa otkrila šta joj se jednom desilo.

- Bila sam na velikoj gumi i ne znajući koliko je zeznuto da se spustiš time u duboku reku. Nekako se desilo da se prevrnemo moja drugarica i ja - ispričala je nekadašnja učesnica Zvezda Granda , podvlačeći da od tada ima strah od vode, te da od tog događaja vuče traume.

- Nemam jahtu. Zasad ne planiram da je kupim. Imam ono što mi je dovoljno za funkcionisanje u životu. Imam kola i stan - zaključila je Jadranka.


blic.rs
zvezda granda otkrila kako izgubila dogodilo crnoj blic https vode sama barjaktarovi


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

weighborhood.com kosovaaccommodation.com buregdzinica.com enbhd.com excitement.tv engin3r.com belgradevents.com iywux.com preporucujemo.com spainserbia.com aktuelno.info ioacc.com sarajevo360.com realestate-marocco.com cr8ive.cloud realestate-iceland.com dooule.com wedevelopsites.com emia.casa gdprtodo.com automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.gq stilimoda.gq modaistil.tk

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3