/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-08-14 01:32:20

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin kada je promašio jedanaesterac u prvoj seriji, verovatni nije mogao ni da zamisli da će ih biti izvedeno ukupno 22.

Milan Borjan je bio heroj srpskog šampiona, u jednoj u nizu evropskih večeri koje će se dugo pamtiti među pristalicama Crvene zvezde.

Marin je promašio udarac iz najstrože kazne, ali je jasno da za tim trenutkom neće nimalo žaliti. Šef nam je rekao pre utakmice da igramo za žene i decu, jer nam daju podršku. Pogodio sam precku, ali znajte da je večeras jako lepo promašiti penal. Dao sam kumi dres. Večeras ćemo ovo proslaviti , poručio je Marin.

Crvena zvezda nema vremena za predah, pošto je već naredne srede očekuje meč sa Jang Bojsom u Bern, ali je urađeno ono najvažnije, obezbeđena je treća uzastopna jesen u evropskim takmičenjima.

Foto: Star Sport


mozzartsport.com
marin jako lepo mozzartsport kapiten zvezde http promaio crvene penal veeras ukupno
avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

whowearit.com personaio.com stanje.com stockscrunch.com have2trade.com realestate-worldwide.com theexitfestival.com balkansaccommodation.com engin3r.com bsere.com extremac.com belgradevents.com fricr.com shopaio.com preporucujemo.com mvprush.com spainserbia.com creativehalo.net advertisement.cloud aktuelno.info rmysitesup.com lukabar.com emia.casa localhost automobili.tk

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3