/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-08-14 01:32:20

Kada je Zvezda visila protiv Krasnodara, Milan Borjan je bio spasilac. Kada je Salcburg pretio sa svih strana, Milan Borjan je spustio rampu. Kada je Kopenhagen šutirao meč lopte, Borjan je spasavao Crvenu zvezdu.

Svi evropski uspesi Crvene zvezde u prethodne dve i kusur godine imaju na sebi dubok pečat čudesnih odbrana momka iz Knina. Večeras je bio apsolutni heroj Zvezdinog plasmana u plej-of za Ligu šampiona.„Kod penala smo uradili veliku analizu, znao sam otprilike ko gde šutira. Neverovatno je da treću godinu zaredom igramo grupnu fazu u Evropi. I nećemo stati! Hoćemo da učinimo Srbe ponosnima“, rekao je Borjan posle meča.  

Osim što je na penal seriji odbranio tri udarca Dancima, Borjan je bio i strelac sa bele tačke.„Dao sam i prvi gol u Zvezdi. Bog je pokazao da je veliki. Gol posvećujem porodici. Lepo je što me navijači hvale na društvenim mrežama, ali ovo je timska pobeda. Ponosan sam na sve. Videli ste sudijske odluke u oba meča, ali mi smo imali sreće, želju i volju“.

Borjan je bio akter antologijskih Zvezdinih evropskih mečeva...„Za mene je Krasnodar i dalje najdraži, pa Salcburg, pa sad ovo. Pokazali smo da smo tim“.

O izjavi Bartoleca...„Ne obraćam pažnju šta oni pričaju. Pokazali smo da smo veliki klub, sa ovim navijačima“.  


mozzartsport.com
borjan stati mozzartsport znali kada heroj http zvezde salcburg pokazali veliki najdraiavala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roinf.com personaio.com rent-lux.com realestate-worldwide.com realestate-serbia.com theexitfestival.com enbhd.com excitement.tv regije.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com referrads.com preporucujemo.com iyuex.com mvprush.com realestate-balkan.com realestate-europa.com spainserbia.com iagencija.com cruiserfleet.com aktuelno.info rentacarswitzerland.com backpackaccommodation.com

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3