/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-08-14 01:32:02

Crvena zvezda je večeras u dramatičnoj utakmici u Kopenhagenu uspela da izbori plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tamo će je čekati dvoboj sa Jang bojsom, a prva utakmica na proramu je već sledeće nedelje u Švajcarskoj.

Nažalost, zbog crvenog kartona večeras protiv Kopenhagena, štoper Nemanja Milunović neće moći da nastupi, baš kao ni vezista Dušan Jovančić, koji je dobio treći žuti karton od početka kvalifikacija.

Od štopera je trenutno povreen Srđan Babić, ali je Radovan Pankov večeras pokazao da ima kvalitet za Evropu, pa u Švajcarskoj treba očekivati štoperski tandem Pankov - Degenek.

Biće zanimljvo videti ko će zameniti Jovančića, možda je vreme da i Miloš Vulić, poput Pankova i Žandera večeras, pokaže svoj kvalitet i u Evropi.

Dodajmo još i da po dva žuta kartona od početka kvalifikacija imaju Marin, Rodić, Ben i Boaći, pa ukoliko u Švajcarskoj neko od njih bude opomenut, neće moći da igra u revanšu.


sportske.net @sportske
kartona igra protiv jang sportske bilo dosta bojsa veeras html 384525 https


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

strasy.com realestate-worldwide.com cccrunch.com buregdzinica.com aialy.com excitement.tv xaas.info whowhenwhat.info mesdzid.com belgradevents.com preporucujemo.com spainserbia.com nekretnineito.com iagencija.com aktuelno.info cetiritocka.com has2trade.com rebsr.com rapttor.cloud emia.casa automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.gq stilimoda.gq modaistil.tk

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3