/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-07-12 00:26:38

Kako prenosi ugledni francuski list španski šampion Barselona odlučila je da posle napornih pregovora aktivira klauzulu od 120 miliona evra za vedetu Atletiko Madrida Antoana Grizmana.

Izvor: Print screen/SK

Antoan Grizman

Transfer koji se krčkao već mesecima najzad je okončan. Vest koju je objavio L'Equipe potvrdili su i mnogi drugi mediji, među njima i Sky Sports , tako da se može reći da je Barselona konačno dobila prvo veliko pojačanje u ovom prelaznom roku.

Iako se praktično već od početka godine znalo da su se Francuz i Barselona dogovorili, prvo se čekalo da se sve ozvaniči posle 1. jula kada je iznos klauzule sa 200 pao na 120 miliona evra. Potom je Barselona želela da izdejstvuje da ovaj iznos plati u ratama, što su iz Atletika odbili i pretili da radikalizuju situaciju. Bilo je pretnji suspenzijom pošto je Francuz odbio da se javi na prozivku za novu sezonu, iako su se ranije praktično rastali klub i igrač.

Kako dodaje L'Equipe Kataloncima je toliko stalo da plate u rate, da su čak ponudili sumu od 130 miliona evra, što su Jorgandžije odbile. Zbog toga su rešili da na kraju popuste i plate odjednom pun iznos, kako bi praktično izbacili Atletiko sa pregovaračkog stola i formalizovali dogovor sa šampionom sveta iz prošle godine.


rs.n1info.com
klauzulu barselona saga grizman barsa platila kako n1info lequipe equipe praktino posle
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

xn--wqa.com whenisnextprayer.com comeseestay.com jicyf.com realestate-serbia.com portofbar.com xaas.info extremac.com belgradevents.com improveyouruserexperience.com shopaio.com preporucujemo.com mvprush.com yelwi.com spainserbia.com creativehalo.co imtbo.com aktuelno.info cevabdzinice.com yicyf.com touristransfer.com yewik.com cr8ive.cloud rentacartaiwan.com programing.company

Latest

SPORT   www.mozzartsport.com Jul 24
09:23

Mačvan u Japanu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Koji sportski klubovi vrede najviše na svetu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Zvezda večeras protiv Helsinkija