/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-07-12 00:19:41

Foto: Beta, APGoran Ivanišević, bivši hrvatski teniser i jedan od skorašnjih članova tima najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića izjavio je da nikada nije rekao da bi ubijao Srbe.

On je povodom svojih izjava iz devedesetih godina koje su poslednjih dana zbog toga što ga je Đoković angažovao, ponovo došle u žižu javnosti, rekao da nije nikada nikoga ubio, niti je mislio ikada ikoga da ubije.

Ivanišević je za dnevni list Politika rekao da je u vreme devedesetih bio stalno pod pratnjom policijskih specijalaca na turnirima i da nije mogao da izlazi iz hotelskih soba, te da je 1992. godine na meč u Adelejdu došlo pet do deset srpskih navijača koji su mu pretili sa tribina da će ga ubiti, preklati i da su mu vređali majku najgorim psovkama .

On je kazao da su ga ti policajci tih dana, pošto nije mogao nigde da izađe, pozvali na strelište gde oni vežbaju i da je sa njima pucao u mete.

Posle su novinari doznali da sam bio tamo i pitali me kako je bilo. Ja sam im rekao da je bilo super, ali da bi bilo bolje da su umesto meta bili oni navijači sa meča. Novinar je to preveo kako je preveo. Ja jesam to rekao, ali se moja izjava odnosila samo na te navijače, jer su me stvarno izludeli vređajući mene i psujući mi majku na najgori način , rekao je Ivanišević.

On je kazao da je tu izjavu dao u afektu, da su takva vemena bila i da nije bilo lako izdržati.

Nije lako kada ne možeš da izađeš iz hotela danima, kada si pod velikim pritiskom. Poštujem sve, ali najviše volim i cenim odakle dolazim. Nisam nikoga ubio, niti sam mislio nekoga da ubijem , rekao je Ivanišević.

Povodom osude nekih ljudi u Srbiji što ga je Đoković angažovao za trenera, Ivanišević je kazao da će uvek biti i u Srbiji i u Hrvatskoj nezadovoljnih, ali da je njemu ekstremna čast što ga je Novak Đoković pozvao.

Zamislite da me je pozvao Real Madrid, a ja neću. Sport je velika moćna stvar koja povezuje sve. Novakov poziv je veliko priznanje meni i kao treneru i kao osobi , istakao je Ivanišević.


novimagazin.rs
rekao ivanievi nikada nije novimagazin nisam ubijao srbe treniram bilo http okovia






   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

roiue.com whowearit.com ceais.com weighborhood.com personaio.com cr34t1v3.com ebsre.com portofbar.com cccrunch.com balkansaccommodation.com excitement.tv xaas.info belgradevents.com preporucujemo.com iyuex.com realestate-balkan.com realestate-bosniaandherzegovina.com yelwi.com spainserbia.com creativehalo.net aktuelno.info cp6uja.com yewik.com realestate-marocco.com automobili.cf

Latest

SPORT   www.mozzartsport.com Jul 24
09:23

Mačvan u Japanu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Koji sportski klubovi vrede najviše na svetu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Zvezda večeras protiv Helsinkija