/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-07-12 00:17:29

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Stefan Jović govorio je o predstojećem Svetskom prvenstvu koje se krajem leta održava u Kini. Jović se nalazi na širem spisku selektora Aleksandra Đorđevića i pred početak priprema koji je zakazan za 18. jul govorio je o šansama srpske selekcije na planetarnom šampionatu.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS SrbijaStefan Jović, Miloš Teodosić

Sjajnom plejmerkeru je istekao ugovor sa minhenskim Bajernom na kraju ove sezone, ali on ističe da mu je fokus trenutno samo na obavezama koje ima u nacionalnom timu.

„Potpuno sam fokusiran na leto sa reprezentacijom. Za mene je najvažnije da sam zdrav i spreman da naporno radim sa nacionalnim timom”, rekao je Jović.

Potom je dodao:

„Rekao sam ovo ranije, a ponoviću i sada – imamo stvarno dobru ekipu. Možda je ovo najbolji tim još od Indijanapolisa 2002. Spremićemo se najbolje što možemo i mislim da imamo dobre šanse za visok plasman u Kini, ipak važno je da čvrsto ostanemo na zemlji i idemo meč po meč. Putujemo u Kinu bez nekih velikih obećanja, fokusiramo se samo na narednog protivnika. Moramo da damo sve od sebe u svakom meču, to je jedini način da postignemo rezultat”, rekao je srpski plejmejker.

Jović je prethodnih godina bio jedan od standardnijih igrača srpske reprezentacije, sa kojom ima osvojene tri srebrne medalje, jednu sa Svetskog prvenstva 2014, jednu sa Olimpijskih igara 2016, dok je poslednja osvojena 2017. na Evropskom prvenstvu.

(B92)


sport.blic.rs
jovi blic koje https govorio kini prvenstvu sport indijanapolisa plejmejker najbolji rekao


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com ceais.com roinf.com weighborhood.com cr34t1v3.com comeseestay.com portofbar.com enbhd.com whowhenwhat.info mesdzid.com mykungfuisstrongerthanyours.com bsere.com 8creatives.com belgradevents.com fricr.com usercomply.com preporucujemo.com iyuex.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com aktuelno.info cevabdzinice.com mediteranaccommodation.com rentacarswitzerland.com

Latest

LOCAL   feedproxy.google.com Aug 18

21:14


Bukte požari u predgrađima Skoplja

SPORT   indeksonline.rs Aug 18

21:14


FK Novi Pazar dobija moderan stadion