/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-19 01:21:31

19 Jun 2019 - 00:38 Sport Link

Bivši vozač Formule 1 Fernando Alonso rekao je da je imao ponudu Mercedesa, ali da nije postigao dogovor sa čelnikom tima Totom Volfom.

Španac je prizao da je 2016. godine pregovarao sa nemačkom ekipom, nakon što je postalo jasno da će Niko Rozberg posle osvajanja titule završiti karijeru. Alonso je tada bio vozač Meklarena.

U prošlosti sam imao kontakte sa Mercedesom. Kada je Rozberg 2016. odlučio da se povuče razgovarao sam s Volfom, ali na kraju nismo postigli dogovor,” izjavio je Alonso za As.

Rozberga je u Mercedesu zamenio Finac Valteri Botas.

Alonso je 2005. i 2006. bio prvak sveta, a Formulu 1 napustio je 2018. i fokusirao se na takmičenja u drugim serijama. Prošlog vikenda osvojio je čuvenu trku 24 sata Le Mana kao član Tojote.

Izvor: Sportklub.rs


autoblog.rs
alonso autoblog mogao mercedes volfom dogovor imao voza https mercedesa totom

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

roiue.com xn--wqa.com strasy.com stockscrunch.com have2trade.com jicyf.com liaise.biz mykungfuisstrongerthanyours.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com preporucujemo.com yelwi.com spainserbia.com aktuelno.info cp6uja.com cevabdzinice.com rebrs.com dooule.com programing.company gdprtodo.com automobili.ga automobili.cf kriptovalute.ga kriptovalute.gq

Latest