/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-19 00:27:44

Ceo dan čekali su navijači Partizana listu potencijalnih rivala crno-belih u drugom eliminacionom kolu za plasman u Ligu Evrope, a dočekali je - pred ponoć. Malo pre prelaska iz utorka u sredu UEFA je skratila listu kandidata pred žreb zakazan u sredu od 14 časova u Nionu.

Eventulani rivali crno-belih su: AEL Limasol (Kipar) ili bolji iz sledećih mečeva prve runde.

To su:

Sabail (Azerbejdžan) – Univerzitatea Krajova (Rumunija)Šahtjor Soligorsk (Belorusija) - Hibernijans (Malta)Konmahs Kvej Nomads (Vels) – Kilmarnok (Škotska)Krusejders (Severna Irska) – B36 Toršavn (Farska Ostrva)Ženeš Eš (Luksemburg) – Tobol (Kazahstan)

Imajući u vidu da je nosilac ne samo u ovoj rundi, već sve do kraja kvalifikacija, od Parnog valjka se očekuje da izađe na kraj sa bilo kim ko mu stane na put, bar na ovoj prvoj stanici. Naravno, neće mu biti lako, jer su u ovoj fazi takmičenja nepoželja putovanja na daleke destinacije poput Kazahstana ili Azerbejdžana, dok je možda i najteži rival AEL, koji je u prošlosti izbacio tim iz Humske iz kvalifikacija za Ligu šampiona. S deruge strane, tu je i B36 iz Toršavna, sa kojima crno-beli imaju dobra iskustva iz leta 2014. 

Uglavnom, kakav god tim da oformi dotad, osvajač Kupa Srbije je favorit na papiru i sudeći prema tome kakva mu je lista rivala, u Humskoj očekuju plasman u narednu rundu. 

Prvi mečevi na programu su 25. jula, a revanši 1. avgusta.

FOTO: MN Press


mozzartsport.com
pred listu rivala mozzartsport skratila kazahstana partizanovih severne crno ovoj pono uefa

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

realestate-mediteran.com stockscrunch.com jicyf.com rent-lux.com ebsre.com realestate-worldwide.com eagencija.com activitysonar.com balkansaccommodation.com excitement.tv belgradevents.com referrads.com iywux.com preporucujemo.com realestate-balkan.com spainserbia.com creativehalo.co imtbo.com nekretnineito.com aktuelno.info ioacc.com rentacarswitzerland.com sarajevo360.com realestate-finland.com reactiweb.com

Latest

SPORT   www.mozzartsport.com Jul 24
09:23

Mačvan u Japanu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Koji sportski klubovi vrede najviše na svetu

SPORT   feedproxy.google.com Jul 24
09:18

Zvezda večeras protiv Helsinkija