/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-12 13:36:00

Francuski predsjednik Emanuel Makron obećao je da će poslati novu sadnicu hrasta američkom kolegi Donaldu Trampu, nakon što se stablo koje mu je poklonio tokom prošlogodišnje posete Sjedinjenim Američkim Državama osušilo.

Makron je u intervjuu emitovanom u utorak uvečer na švajcarskoj televiziji RTS rekao da “smrt“ stabla ne treba posmatrati kao pokazatelj odnosa Francuske i SAD-a.

“To nije velika drama. Simbolično je bilo da ga posadimo zajedno“, kazao je Makron.

Hrast se osušio tokom karantina u koji je stavljen odmah nakon što su ga Makron i Tramp simbolično posadili u bašte Bele kuće.

Makron je obećao da će poslati još jednu sadnicu hrasta iz šume Belo u severnoj Francuskoj, u kojoj je više od 1.800 američkih marinaca poginulo 1918. godine u jednoj od ključnih bitaka Prvog svetskog rata.


rs.n1info.com
makron trampu novo drvo prijateljstva n1info sadnicu hrasta obeao alje poslati donaldu
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

whowearit.com roinf.com xn--wqa.com bookofimpressions.com realestate-mediteran.com liaise.biz belgradevents.com fricr.com annds.com shopaio.com preporucujemo.com realestate-europa.com realestate-bosniaandherzegovina.com yelwi.com spainserbia.com imtbo.com advertisement.cloud iagencija.com aktuelno.info mediteranaccommodation.com realestate-finland.com backpackaccommodation.com automobili.cf kriptovalute.cf kriptovalute.gq

Latest