/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-12 13:34:25

Iz Crvene zvezde preko ruskih Krila, sve do – Zagreba. Nekadašnji fudbaler crveno-belih Vanja Vučićević ima novi klub, danas je, u društvu menadžera Stefana Perića i Ognjena Madžuke, potpisao ugovor s hrvatskom Lokomotivom. Klub koji je filijala Dinama smatra da će joj srpski napadač biti od pomoći u narednoj sezoni, dok ljudi koji vode računa o Vučićevićevoj karijeri veruju da će on ekspodirati baš u prestonici Hrvatske, poput mnogih mladih igrača.

Pokušaće Vučićević da u Zagrebu oživi karijeru, jer je vrlo malo utakmica odigrao u poslednje tri sezone. Za Crvenu zvezdu je nastupio samo dva puta, bio je na pozajmici u Borcu, gde je doživeo povredu, prelom kosti stopala, a ni prošle sezone u Krilima Sovjetov nije imao ozbiljniju minutažu, zaigrao je na samo tri meča. Ugovor mu je sa Rusima istekao, pa je slobodan u izboru nove sredine.

Prihvatio je Vanja poziv Lokomotive, za koju je pre nekoliko dana potpisao i mladi Kraljevčanin Dušan Joković, koji igra na poziciji štopera.


mozzartsport.com
mozzartsport karijeru vanja nastavlja vuievi zagrebu koji http nekadanji klub samo lokomotive

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

strasy.com whenisnextprayer.com have2trade.com rent-lux.com ebsre.com portofbar.com cccrunch.com buregdzinica.com xaas.info whowhenwhat.info mykungfuisstrongerthanyours.com regije.com belgradevents.com iywux.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info cp6uja.com vasagent.com lukabar.com reactiweb.com realestate-marocco.com roiassistant.com

Latest