/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-12 13:34:25

Austrijski trener Peter Pakult postao je pravi Odisej po balkanskim terenima, ali nigde se ne zadržava duže od nekoliko meseci. Poslednja adresa mu je bila Podgorica i klub OFK Titograd, sa kojim se rastao na kraju sezone.

Crnogorski Romantičari su objavili da neće nastaviti saradnju sa Pakultom, koji je u klub došao početkom marta i vodio OFK Titograd do završetka prvenstva. Osvojeno je četvrto mesto i izlazak na evropsku scenu. Ali, Austrijanac neće voditi ekipu u tom takmičenju, već je umesto njega na klupu došao Dragoljub Đuretić.

Interesantno je da je Peter Pakult od oktobra 2015. godine promenio pet klubova. U slovenačkom Zavrču je bio samo dve utakmice, u hrvatskoj Cibaliji je potrajao dva meseca, koliko i u Radničkom iz Niša. Potom je otišao u albanski Kukeši, gde je sastavio pola godine i sada OFK Titograd, u kojem je bio tri meseca.

Bio je Pakult u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Očekujemo ga, dakle, uskoro u BiH ili Severnoj Makedoniji...

Foto: Starsport


mozzartsport.com
pakult mozzartsport podgorici nije potrajao http titograd meseca klub otiao peter godine

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

whowearit.com roinf.com whenisnextprayer.com comeseestay.com stanje.com rent-lux.com cccrunch.com mesdzid.com extremac.com belgradevents.com iywux.com who-wear-what.com preporucujemo.com yelwi.com spainserbia.com iagencija.com aktuelno.info cetiritocka.com lukabar.com rebsr.com rebrs.com cr8ive.cloud rentacartaiwan.com prjmgr.com gdprtodo.com

Latest