/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-06-12 13:31:54

Politika

13:16 12.06.2019Preuzmite kraći link

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozdravio je danas odluku predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da odbije zahteve za raspoređivanje vojske na granici sa Srbijom i Crnom Gorom zbog migrantske krize, ističući da Srbiju i Republiku Srpsku nikakva vojska ne može da razdvoji.

Vulin je to izjavio posle sastanka s Dodikom u Banjaluci, na kome je, kako je naveo, razgovarano o bezbednosnoj situaciji u BiH i migrantskoj krizi, prenosi RTRS.

Vulin i Dodik dogovorili su se da po uzoru na film o bici 1999. na Košarama, na Kosovu i Metohiji, Republika Srpska i Srbija snime film o proboju Koridora u BiH.

Kako se navodi, Vulin i predstavnici jedinice koja je učestvovala u borbama na Košarama prisustvovali su sinoć u Banjaluci projekciji dokumentarno-igranog filma „Ratne priče sa Košara“, koji opisuje bitku na jugoslovensko-albanskoj granici 1999. godine.


rs-lat.sputniknews.com Sputnik
vulin srbiju srpsku nikakva vojska sputniknews razdvojiti https vojske dodika odbije zahteve
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com ceais.com xn--wqa.com bookofimpressions.com strasy.com wedesignweb.com activitysonar.com enbhd.com balkansaccommodation.com bsere.com belgradevents.com who-wear-what.com usercomply.com preporucujemo.com spainserbia.com aktuelno.info lukabar.com rentacarswitzerland.com keepcalmandenjoy.com ihafiz.com has2trade.com rebrs.com cr8ive.cloud burgdzinice.com roiassistant.com

Latest