/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-05-15 21:21:56

Pirotski internacionalni fudbalski trener Milan Ćirić postigao je izuzetan uspeh u Kini, gde trenira mlađe kategorije ekipe FC “MCRY”. Ćirić je na završnom turniru sa svojom ekipom osvojio Šampionat Kine U18. Njegova ekipa je savladala ekipu Changsha 1:0 na turniru fudbalera starosti do 18 godina,  na kome je, u završnom delu, učestvovalo 14 ekipa iz različitih kineskih provincija. 

Kako je Ćirić kazao Pirotskim vestima, sva takmičenja mlađih kategorija u Kini su turnirskog tipa.

-Naš klub se takmiči u 4. ligi. Međutim, tim je sastavljen od igrača koji imaju 16, 17 i 18 godina pa su čelnici kluba odlučili da nas prijave za završni turnir u Kunmingu za U18. U finalu smo pobedili ekipu iz provincije Changsha 1:0. Klub je relativno mlad, oformljen 2016 godine, i iskljucivo orjentisan za razvoj mladih igrača. Iz kluba su ponikla dva reprezentativca Kine za U18. Pored prvog tima, klub ima i generaciju U13, koja takodje u svojim redovima ima igracče koji nose nacionalni dres. U klubu zajedno saradjujem sa jos jednim srpskim trenerom, Nemanjom Kaćanskim iz Novog Sada-kaže za Pirotske vesti Ćirić.

Kako kaže Ćirić, uslovi za rad u Kini su neverovatni.

-Uslovi za rad su fantastični, na slici mozete videti kompleks na kome se igrao turnir. Skoro svaki profesionalni klub u Kini raspolaže sa takvim kompleksom, neki čak imaju i bolje uslove-kaže Ćirić, koji je pre Kine, gde je otišao zajedno sa takođe poznatim pirotskim internacionalnim trenerom Marjanom Živkovićem(sada u Kataru), bio izuzetno uspešan trener mlađih kategorija bugarskog Ludogoreca.

foto – lična arhiva Milana Ćirića


pirotskevesti.rs
kini pirotskevesti osvaja fudbalsku kinu klub koji kine trener zavrnom https ekipu
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com weighborhood.com realestate-mediteran.com cr34t1v3.com stockscrunch.com activitysonar.com xaas.info belgradevents.com iywux.com improveyouruserexperience.com preporucujemo.com mvprush.com spainserbia.com aktuelno.info mediteranaccommodation.com touristransfer.com prjmgr.com rapttor.cloud localhost gdprtodo.com automobili.tk automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.ml ekonomija.gq

Latest