/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-05-15 21:18:05

Polufinalna utakmica kupa Srbije između Partizana i niškog Radničkog možda je i najbolji pokazatelj koliko navijače u Srbiji domaći fudbal, po svemu sudeći, ne zanima.

Naime, utakmica u Nišu je trebalo da bude pravi fudbalski praznik – susret koji je trebalo da odluči drugog finalistu najmasovnijeg domaćeg takmičenja, uz to sudar drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli Superlige, lepo vreme, večernji termin… Svakako, razloga je bilo mnogo da tribine stadiona Čair budu dupke pune.

No, umesto toga…

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

Čair ima 18,151 mesto. Kako nam javlja naš izveštač sa lica mesta, na tribinama ovog zdanja nije bio više od osam hiljada navijača. Ostaje nam samo da se sa debelim pravom zapitano – zbog koga se igra fudbal u Srbiji?

(Sa stadiona “Čair” za HotSport – Aleksandar Ilić)


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
fudbal hotsport koliko hotsportfoto pala foto svetu stvar sporedna nisko pokazuju najbolje


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

ceais.com personaio.com stanje.com stockscrunch.com buregdzinica.com balkansaccommodation.com mykungfuisstrongerthanyours.com bsere.com belgradevents.com annds.com iywux.com who-wear-what.com djesi.com preporucujemo.com iyuex.com spainserbia.com creativehalo.co aktuelno.info rentacarswitzerland.com cr8ive.cloud burgdzinice.com programing.company emia.casa programing.cloud automobili.ga

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3