/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-05-15 21:18:05

Polufinalna utakmica kupa Srbije između Partizana i niškog Radničkog možda je i najbolji pokazatelj koliko navijače u Srbiji domaći fudbal, po svemu sudeći, ne zanima.

Naime, utakmica u Nišu je trebalo da bude pravi fudbalski praznik – susret koji je trebalo da odluči drugog finalistu najmasovnijeg domaćeg takmičenja, uz to sudar drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli Superlige, lepo vreme, večernji termin… Svakako, razloga je bilo mnogo da tribine stadiona Čair budu dupke pune.

No, umesto toga…

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

FOTO: HOTSPORT

Čair ima 18,151 mesto. Kako nam javlja naš izveštač sa lica mesta, na tribinama ovog zdanja nije bio više od osam hiljada navijača. Ostaje nam samo da se sa debelim pravom zapitano – zbog koga se igra fudbal u Srbiji?

(Sa stadiona “Čair” za HotSport – Aleksandar Ilić)


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
fudbal hotsport koliko hotsportfoto pala foto svetu stvar sporedna nisko pokazuju najbolje
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

bosniaaccommodation.com wedesignweb.com stockscrunch.com have2trade.com realestate-serbia.com portofbar.com buregdzinica.com theexitfestival.com excitement.tv 8creatives.com belgradevents.com fricr.com usercomply.com preporucujemo.com iyuex.com mvprush.com realestate-europa.com realestate-bosniaandherzegovina.com yelwi.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info rentacarswitzerland.com realestate-finland.com keepcalmandenjoy.com

Latest