/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-05-15 21:17:58

Rukometaši Vojvodine izborili su odbranu titule dva kola pre kraja takmičenja u Superligi Srbije zahvaljujući pobedi nad Partizanom, ali i porazu Metaloplastike na gostovanju Dinamu.

Novosađani su protiv ‚crno-belih‘ slavili 31:23 i tako ostvarili i osmu pobedu u isto toliko mečeva u drugom delu šampionata. Vojvodina je tako došla do osme titule u istoriji, a sedme zaredom.Najbolji u trijumfu Vojvodine bio je Miloš Grozdanić sa 13 golova, dok je Saša Marijanac imao pet. Na drugoj strani, Nikola Ivanović je imao devet pogodaka.Posle osme pobede, Vojvodina ima 16 bodova na čelu tabele, šest više od Metaloplastike koja je poražena od Dinama 36:27. Pančevce je predvodio Miloš Savić sa deset golova, Miloš Kostadinović je imao sedam, a Miloš Pavlović šest. U poraženom timu istakao se Viktor Matičić sa pet pogodaka.U jedinom preostalom susretu, Novi Pazar je savladao Železničar 31:28. Posle takvog raspleta, Železničar na trećem mestu ima osam bodova, isto kao i Dinamo, a prate ih Pazarci sa četiri boda i Partizan sa dva.


rs.n1info.com
vojvodina odbranila titulu milo n1info titule imao vojvodine metaloplastike srbije zahvaljujui pobedi


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

xn--wqa.com personaio.com strasy.com cr34t1v3.com stockscrunch.com realestate-serbia.com mesdzid.com engin3r.com extremac.com belgradevents.com annds.com who-wear-what.com preporucujemo.com realestate-balkan.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com creativehalo.co aktuelno.info sarajevo360.com ihafiz.com ktotm.com touristransfer.com wedevelopsites.com roiassistant.com programing.company

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3