/   Avala   avala.co.rs / Srpski  

2019-05-15 21:11:30

Na sednici Senata Univerziteta u Beogradu usvojeni su novi i inovirani programi Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta.

Konačnu odluku o tome koliko će se brucoša školovati o trošku države na svim državnim univezitetima, Vlada Srbije trebalo bi da donese naredne nedelje.

Rektorka Univerziteta u Beogradu prof. dr Ivanka Popović kaže da je situacija slična kao prošle godine.

Jedino što sa žaljenjem možemo da konstatujemo da ima manje đaka, kandidata, odnosno biće manje brucoša jer prosto demografska slika naša nije naročito dobra. Broj mesta je sličan. Imamo nešto povećanja u oblasti IT-a i nekih novih studijskih programa , kaže profesorka Popović.

Rektorka BU je uverena da će studenti iskoristiti prilike koje im se otvaraju i napominje da je, kao i uvek, konkurencija veoma oštra za najpopularnije fakultete.


rts.rs @RTS_Vesti
beogradu spreman brucoa univerzitet koluje http 15000 manje rektorka html brucosa


avala.co.rs

This domain might be on sale - check the price!   

Categories


Other countries/languages

       

Partners

realestate-mediteran.com strasy.com whenisnextprayer.com stanje.com kosovaaccommodation.com rent-lux.com eagencija.com enbhd.com mykungfuisstrongerthanyours.com bsere.com 8creatives.com belgradevents.com cevabdzinica.com iywux.com improveyouruserexperience.com usercomply.com djesi.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com creativehalo.net creativehalo.co advertisement.cloud aktuelno.info rmysitesup.com

Latest

AUTOMOTO   autoblog.rs Aug 18

20:10


VIDEO: Test Tesla Model 3