/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-05-15 21:08:48

Sport

Objavljeno 15.05.2019. | objavio PlusonlineAdmin

Četvrtfinale Kupa  Srbije za Pirotski okrug

Pirot : FK Radnički – FK “Rajko Mitić” 5:0 ( 3:0)

Radnički : Koković, Vlajković (k) 7 ( Lučić),  Kamenović 7, Petrović 7,  Djordjević 7,  Veličković 7, Radičević 7  ( Petrov) Stanković 8, Tomović 7, Ilić 7,( Filipović)  Petković 9

Rezerve : Cvetanović, Ličić, Filipović, Ptrov, Lučić

Igrač utakmice : Nikola Petković, Radnički Pirot

   Nikola Petković  koji je postigao het trik  i  sedam mladih fudblera Radničkog  Kamenović, Petrović, Djordjević, Veličković, Radičević, Filipović i Lučić,  obeležili su ovaj meč. Marko Vidojević je Belopalančanima suprodstavio ekipu sa ovim mladićima koji nemaju više od 19, 20 godina ( na klupi je sedeo i osmi Miljan Ličić)  što je dobra poruka.

   Pored njih nešto iskusniji Vlajković,  Stanković, Tomović, Ilić i Petrov , dali su puni doprinos, da po lepom vremenu ( plašili smo se ljuska) gledamo interesantnu utakmicu. Da pomenemo danas besposlenog golmana Kokovića,  koji , kao i  Cvetanović, deluje pouzdano!

Belopalančani, u svakom slučaju, najbolja  ekipa u Okružnoj ligi, ali još uvek mnogo daleko da bi se suprodstavili i ovako kombinovanom timu Radničkog.  Primili su gol veoma rano što ih je demoralisalo i potisnulo i ono malo nade što su imali.

Još jedna karakteristika utakmice, videli smo efektne golove !

5. minut Mladi Kamenović  pošao po levoj strani, ciljao u suprotni ugao, lopta se od stativu odbila u mrežu.

30. minut Petković je otvorio  seriju golova. Slobodan udarac sa dvadesetak metara, majstorski upućena opta u levi ugao, dva Milenkovića na golu, ne bi zaustavila ovu loptu.

42.minut   dupli pas Stankovića i Petkovića, ovaj drugi je sa nekoliko metara  poslao loptu u mrežu.

80.minut  U nastavku su “beli” igrali laganije, Vidojević se odlučio da odmori neke igrače.  Ponovo je Petković  preciznom levicom skoro na isti način, samo u suprotni ugao postigao još jedn evro gol. Kada je uputio loptu, već smo je videli da će završiti u mreži.

82.minut  neumorni Stanković  iskoristio  je još jednu dobru kombinciju, ovoga puta sa Tomovićem utrčao u šesnaesterac i postavio konačan rezultat!

 Mladi Nebojša Radičević odigrao je veoma dobro prvo poluvreme. Vidojević je odlučio da ga odmori, jer najverovatnije  da ga ima u kombinciji za nedeljni meč.

Radnički je tako nastavio seriju ubedljivih pobeda.

Trener Marko Vidojević  iskoristio je ovu  utakmicu da minutažu dobiju momci koji dobro rade, ali nemaju veću minutažu. Ponavljamo ono s početka, uradio je dobar potez. Odmorio je standardne fudbalere i bio potpuno zadovoljan onim što je ekipa koja je odigrala , takodje, pokazala vrednosti.

 I na kraju  još dve  informcije.

Temnić je i pored vodjstva domaćina, pobedio u Bošnjacu, ekipu Jedinstva sa 3:2.

Radnički u nedelju dočekuje veoma dobru ekipu Car Konstantina

Tagovi: FK Radnički Pirot, Kup utakmica


plusonline.rs
radniki plusonline pirotu trik nikole petkovi ugao filipovi veoma http koji loptu

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

ceais.com bosniaaccommodation.com personaio.com realestate-mediteran.com strasy.com whenisnextprayer.com comeseestay.com rent-lux.com portofbar.com theexitfestival.com balkansaccommodation.com belgradevents.com shopaio.com preporucujemo.com realestate-europa.com spainserbia.com creativehalo.co imtbo.com aktuelno.info rmysitesup.com sarajevo360.com ihafiz.com yewik.com rebrs.com wedevelopsites.com

Latest