/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-04-16 00:21:04

Ruska pravoslavna crkva: Požar u Parizu je tragedija za ceo hrišćanski svet - Sputnjik SrbijaRusija

23:40 15.04.2019Preuzmite kraći link

Ruska pravoslavna crkva saopštila je da je požar koji je izbio u katedrali Notr Dam u Parizu tragedija za ceo hrišćanski svet, i izrazila nadu da neće biti ljudskih žrtava prilikom gašenja požara, kao i da neće stradati trnov venac Isusa Hrista koji se nalazi u toj crkvi.

© AP Photo / Thibault Camus

„Molimo se da Gospod neće dozvoliti da dođe do ljudskih žrtava, kao i da trnov venac neće stradati u požaru“, rekao je sekretar za spoljne crkovne odnose  sveštenik Stefan.

On je izrazio nadu i da će požar u najskorijem vremenu biti likvidiran, kao i da će se utvrditi zbog čega je uopšte do požara i došlo.

Veliki požar izbio je popodne u srednjovekovnoj Katedrali Notr Dam u centru Pariza, a od vatre se u potpunosti obrušio jedan toranj. 

U međuvremenu, požar je zahvatio i noseću konstrukciju i levu kulu, prenosi reporter RIA Novosti sa lica mesta.

Reinstalacija lozinkeE pa sjajno! Instrukcije za reinstalaciju lozinke poslate su naRegistracijaDa li imate rs.sputniknews.com nalog?DaNeRegistracija

rs-lat.sputniknews.com Sputnik
tragedija poar svet sputniknews pravoslavna crkva parizu nece hricanski ruska katedrali koji

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com personaio.com cr34t1v3.com have2trade.com eagencija.com whowhenwhat.info bsere.com extremac.com belgradevents.com iywux.com who-wear-what.com improveyouruserexperience.com shopaio.com preporucujemo.com realestate-europa.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com cruiserfleet.com aktuelno.info cevabdzinice.com rmysitesup.com mediteranaccommodation.com reactiweb.com yewik.com

Latest