/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-04-16 00:17:47

Foto: Bluemoongame / Promo

Shakedown: Hawaii se sprema za nasilno preuzimanje tržišta sa svojom genijalnom gangsterski…htedosmo reći poslovno orijentisanom video igrom koja dolazi ovog proleća na Nintendo Switch, PS4, 3DS, PSVita-u, i PC. To znači da ćemo za manje od tri meseca moći da probudimo u sebi uspavanog preduzetnika i da počnemo da šikaniramo ljude i valjamo robu po Havajima.

Shakedown: Hawaii Switch i ostale verzije za druge platform se očekuju sve da će izaći istovremeno. Kompanija koja je napravila ovu igru, Vblank Entertainment, su izbrusili svoju veštinu na njihovom prethodnom naslovu Retro City i sličnim igrama, i sada se spremaju da se pohvale sa vrhunskom veštinom spajanja kriminala i akcionih filmova devedesetih sa nekoliko kul žanrova video igara u jednom.

Foto: Bluemoongame / PromoShakedown: Hawaii

Shakedown: Hawaii rane reakcije i ocene vrlo obećavaju. Ovaj najnoviji trejler je pušten 11. Aprila 2019 i pokazuje da će igra biti sve što je obećano i više, i da će probuditi gangstera u nama.

Uostalom, iako vas uhvate, uvek možete da im ucenjujete familiju.Čisto razmišljamo naglas…

Pod sloganom “veliki posao”, Shakedown: Hawaii je zapravo parodija na sve te previše dobro poznate fore i metode kriminala devedesetih, koje su i  dan danas zapravo prisutne u nekom obliku. Igrači će voditi baš takvog jednog zeznutog tipa, na njegovom pohodu da preuzme celo ostrvo Hawaii i sve poslove na njemu. Imaćemo priliku da izgradimo “legitimne” korporacije, “preuzmemo” tudje biznise, “preuređujemo” lice prirode, i pružamo “zaštitu” radnjama i prodavnicama… Jednostavno rečeno, svakako ćemo upravljati sa likom koji ima veoma aktivan život, dosta voli da izlazi, i ima širok krug prijatelja. Većina će se družiti sa nama iz straha da im ne polomimo noge, ali šta se tu može…niko nije savršen!

Shakedown: Hawaii izgleda kao old school igra jer je to zapravo 16-bitna akcija u otvorenom svetu u kom su spojeni razni igrački žanrovi i opcije. Ova igra će inkorporirati sve od akcije, zagonetki, i čak čuvenih “brick breaker” igrica. Obećava tonu zabave i izgleda da će ovo biti osveženje za video igre svuda.


sport.blic.rs
hawaii shakedown 2019 najnoviji trejler video upravo blic sport koja https zapravo
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

realestate-mediteran.com strasy.com stockscrunch.com realestate-serbia.com buregdzinica.com theexitfestival.com excitement.tv bsere.com extremac.com belgradevents.com improveyouruserexperience.com usercomply.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com aktuelno.info vasagent.com rmysitesup.com mediteranaccommodation.com reactiweb.com rebsr.com rebrs.com realestate-marocco.com wedevelopsites.com realestate-islands.com

Latest