/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-03-15 05:27:22

Trener Intera Lučano Spaleti zamolio je navijače da budu strpljivi sa timom posle eliminacije u Ligi Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta.

Izvor: Emilio Andreoli/Getty Images

Na stadionu Đuzepe Meaca jedini gol postigao je Luka Jović u petom minutu, posle 0:0 u prvoj utakmici.

“Nedostajalo nam je malo od svega. Već na samom početku smo izgubili ravnotežu, napravili grešku za prvi gol i to nas je dodatno uzdrmalo, pa je utakmica postala još teža. Nismo stvorili u napadu ništa vredno spomena, a taj rano primljeni gol pojačao je tenziju i učinio je da osetimo kao da nemamo šansi. Imali smo dovoljno vremena da se sa situacijom nosimo inteligentno, ali smo umesto toga odmah postali haotični i hteli da forsiramo individualnim rešenjima umesto timskim“, rekao je Spaleti.Inter se u nedelju u gradskom derbiju sastaje sa Milanom, oba tima se zajedno sa Romom bore za plasman u kvalifikacije u Ligu šampiona.“Očekivanja su velika, želimo odmah da postanemp pobednički tim, ali za to ima malo šansi. Moramo da budemo bolji nego što smo bili sada. Treba nam više samopouzdanja. Gledaćemo ovaj meč i nastojati da se popravimo. Molim navijače da budu strpljivi“, zaključio je Spaleti.Inter je u Seriji A na četvrtom mestu sa 50 bodova, jednim manje od Milana i tri više od Rome.


rs.n1info.com
spaleti umesto odmah budemo inteligentni haos n1info posle navijae budu strpljivi timom
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com whowearit.com bookofimpressions.com personaio.com comeseestay.com kosovaaccommodation.com aialy.com xaas.info bsere.com extremac.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com referrads.com improveyouruserexperience.com shopaio.com preporucujemo.com spainserbia.com creativehalo.net imtbo.com iagencija.com aktuelno.info lukabar.com rentacarswitzerland.com sarajevo360.com

Latest