/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-03-15 02:31:31

15 Mar 2019 - 01:33 Top secret Link

Direktori Audija najavili su ukidanje malog sportskog modela TT, ali poslednje izjave ipak ukazuju da bi mogao da preživi aktuelne trendove s kojima se ne nosi baš najbolje. Vladajući trend invazije korosvera i SUV vozila ne ide na ruku malom sportskom Audiju niskog profila, sa 2 vrata i gotovo neupotrebljivim zadnjim sedištima.

Neizvesnu budućnost najavio je  izvršni direktor Audija Bram Šot pre nekoliko dana, ali je glas nade poslao tehnički direktor Hans-Joakim Rotenpiler. Rotenpiler je na redovnoj godišnjoj Audijevoj konferenciji istakao da bi TT mogla da spasi, pogađate – elektrifikacija.

Svi smo vezani za TT, vodili smo vrlo emotivan razgovor u Upravnom odboru. Neki kažu da bi trebalo da prestanemo da ga pravimo, dok drugi kažu da je deo našeg DNK. Tražimo rešenje. Želimo ga. On je deo našeg DNK i borićemo se za njega. Ubediću moje kolege da može biti elektrifikovan , uveren je Rotenpiler.

Direktor Audija je dodao da se ista rasprava vodi i o R8, te RS modelima, istakavši da moraju da sačuvaju svoj sportski DNK .

Audi će uvek imati kultne automobile. Mi smo emotivan brend. Nova ikona će biti e-tron GT. Ali sa TT i R8 tražimo nivo koji će biti profitabilan i na to ćemo se fokusirati , i dalje je rezervisan povodom budućnosti sportskih modela direktor brenda Šot.

Izvor: B92.net

Render: arhiva Autoblog.rs / Autoexpress.co.uk


autoblog.rs
autoblog mogla spasi elektrifikacija audija direktor biti modela audi rotenpiler aktuelne trendove

   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

bookofimpressions.com strasy.com whenisnextprayer.com realestate-serbia.com enbhd.com liaise.biz mesdzid.com belgradevents.com fricr.com preporucujemo.com realestate-europa.com spainserbia.com rivijera.me nekretnineito.com aktuelno.info ihafiz.com roiassistant.com automobili.tk automobili.cf kriptovalute.tk kriptovalute.cf kriptovalute.gq ekonomija.tk ekonomija.ga ekonomija.gq

Latest