Avala

/   avala.co.rs   / Hrvatski  

2019-09-20 22:23:06

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (35) stigli su na vjenčanje njihove prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonooe (31), piše Daily Mail. Vjenčanje je bilo u luskuznoj vili Aureliji, a ulaz je čuvala policija, kako ne bi mogao ući nitko drugi osim očekivanih gostiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Bračni se par uskladio pa je tako Harry odjenuo crno odijelo, a Meghan crnu večernju haljinu te je izgled upotpunila zlatnim naušnicama. Osim Harryja i Meghan, na svadbu su došle i druge poznate ličnosti poput bliskih prijateljica modne dizajerice, princeze Eugenie (29) i Beatrice. Također, jedna od gošća bila je i Ivanka Trump (37), koja je pokazala svoju novu frizuru, a obukla je dugu haljinu boje breskve. Pratnja joj je bio njezin suprug Jared. 

Foto: REMO CASILLI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sa zaručnikom Orlandom Bloomom (42) došla je i pjevačica Katy Perry (34) . Njih su dvoje došli među zadnjima. Pop zvijezda nosila je bijele sunčane naočale i ružičastu haljinu, dok je Orlando odjenuo tamno plavo odijelo. Na svadbi su bili i viši savjetnik predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Jared Kushner (38) i glumac James Corden (41)...

Foto: REMO CASILLI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Modna dizajnerica udala se za tajkuna Michaela Hessa, a na rasporedu vjenčanja našla se i zabava u Cinecetti, legendarnim filmskim studijima, koja će se nastaviti sutra. Tajkunu je to prvi brak, dok se Misha udala po drugi put. Ovo svadbeno slavlje trajat će dva dana.

Foto: YARA NARDI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Misha Nonoo karijeru modne dizajnerice započela je u New Yorku, a danas su joj klijentice poznate ličnosti poput glumice Emme Watson (29) i manekenke Irine Shayk (33) i Alessandra Ambrosio (38).

.


24sata.hr
meghan 24sata modne sobom vukla cijela crnom poznate ivanka linosti poput haljinu

User comments