/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-21 12:26:04

Nedeljnik je u novom broju podsetio na nerealizovane najavljivane investicije, kao što je fabrika čipova za avioindustriju arapske kompanije Mubadala i ulaganja arapskim investitora od milijardu evra.

Neizvestan je i dolazak nemačke kompanije Toennis sa kojom je 2015. godine potpisan Memorandum o razumevanju za uzgoj tri miliona tovnih svinja godišnje u Srbiji. Taj investitor još nije odlučio da li će u Srbiji da počinje biznis.

I nemački Mercedes je dolazio u Srbiju uvek kada je političarima bio potreban dovoljno jak investicioni predizborni adut , naveo je NIN.

Po pisanju tog nedeljnika, prošlonedeljna radikalizacija gradjanskih protesta u Beogradu poslužiće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao alibi za eventualni nedolazak nemačkog Volkswagena u Srbiju.

Tako je bilo i kada je svojevremeno, 2012. godine, tadašnja vlast predvodjena Borisom Tadićem i Demokratskom strankom uoči izbora mesecima najavljivala dolazak italijanskog Danijelija, koji je u Šapcu trebalo da investira pola milijarde ervra u pogon za proizvodnju opreme za industriju gvoždja i čelika, a nakon što je investitor odustao za krivca je proglašena pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima te godine , podsetio je NIN.


rs.seebiz.eu
najavljivane investicije seebiz realizovane megalomanske srbija bila zemlja podsetio godine kompanije avioindustriju
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

ceais.com comeseestay.com stanje.com realestate-worldwide.com liaise.biz engin3r.com regije.com belgradevents.com fricr.com iywux.com preporucujemo.com yelwi.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info cp6uja.com rmysitesup.com keepcalmandenjoy.com reactiweb.com has2trade.com prjmgr.com burgdzinice.com automobili.ml automobili.ga automobili.cf

Latest