/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-21 12:24:39

Foto: Milijana Božić / Facebook

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ovog jutra su gosti kod Milomira Marića na Hepiju i tom prilikom su otkrili pojedinosti iz svog privatnog života, a onda se u jednom trenutku uključio i poznati folk pevač koji je želeo da kaže svoje mišljenje.

Foto: Screenshot, Vesna Lalić / RAS SrbijaMilijana i Milojko su gostovali kod Marića

Naime, u priču se uključio Era Ojdanić koji je javno ispričao da ih podržava, odnosno pozdravio ih je. Inače, Era je ranije i sam priznavao da je imao mlađe žene, jednom čak je bio sa devojkom 35 godina mlađom.

Foto: RAS SrbijaEra Ojdanić

- Podržavam vašu ljubav, želim vam sve najbolje - rekao je Era Ojdanić. Inače, Milijana i Milojko su u jutarnjem programu otkrili neke pojedinosti, a više o tome pročitajte OVDE.


blic.rs
milojko milijana gostovali jutarnjem programu onda blic https otkrili ojdani pojedinosti foto
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

bosniaaccommodation.com xn--wqa.com stockscrunch.com have2trade.com realestate-worldwide.com aialy.com eagencija.com regije.com bsere.com belgradevents.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com aktuelno.info lukabar.com has2trade.com ktotm.com prjmgr.com rapttor.cloud 2travel2live.com automobili.ga automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.tk ekonomija.ml

Latest