/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-21 09:30:59

Najavljene Apple AirPods 2 - bolje, s dužim trajanjem baterije, s više slobode i manje komplikacija prilikom upotrebe.

Kad se radi o Apple AirPods slušalicama situacija je čista kao suza - razbijaju u prodaji. Uostalom, kao i najveći broj Apple uređaja. Kritikovane na početku, danas su suvereni vladar tržišta bežičnih bubica-slušalica, koje su upravo dobile nasljednice - Apple AirPods 2!

AirPods druge generacije dolaze sa bežičnim kućištem za punjenje, novim H1 audio čipom, poboljšanom autonomijom baterije i mogućnošću da se Siri koristi bez ruku, odnosno bez potrebe za dodirivanjem slušalica uopšte.

Bežično kućište-kolijevka za punjenje omogućava da se slušalice napune po Qi standardu bežične komunikacije između uređaja i stoga će raditi s bilo kojim aktuelnim Qi bežičnim punjačem. Izgledom je kućište identično prošloj generaciji, ali je ovog puta na njemu i svjetlosni indikator za momente kad je punjenje u toku.

Umjesto Apple W1 čipa u AirPods 2 je ugrađen H1, novi čip, koji omogućava bolju jasnoću razgovora, duže trajanje razgovora, dužu autonomiju, lakše i brže uparivanje i promjenu uređaja, kao i “Hey, Siri“ komandu, bez pipanja slušalica. Ovog puta slušalice se povezuju na uređaje i pute Bluetooth v5.0 standarda.

Cijena slušalica sa običnom kolevkom je 159 dolara, kao i prošle godine. Ukoliko korisnik odabere kolijevku, koja može da se bežično puni, to će koštati 199 dolara, a samo novo kućište, odnosno kolijevka sa bežičnim punjenjem koštaće 79 dolara.


mondo.me
apple airpods mondo slualice slualica novi baterije ureaja dolara http kuite beinim
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

xn--wqa.com bookofimpressions.com wedesignweb.com jicyf.com cccrunch.com theexitfestival.com activitysonar.com balkansaccommodation.com xaas.info mesdzid.com mykungfuisstrongerthanyours.com regije.com extremac.com belgradevents.com annds.com usercomply.com preporucujemo.com mvprush.com yelwi.com spainserbia.com creativehalo.net creativehalo.co nekretnineito.com aktuelno.info ioacc.com

Latest