/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-20 17:21:26

U sredu, 27. marta, u 18 časova će biti održan peti po redu, a drugi ove godine, događaj organizacije Novi Sad AI. Ona je ovog puta promenila koncept događaja i stavila fokus na investicije u industriji veštačke inteligencije.

Predavač

Predavanje će držati Petar Savić, naš čovek koji živi i radi u Londonu. Petar je osnivač virtuelnog akceleratora Supreme Factory i co-direktor Startup Grinde Europe. Petar je takođe deo Department for International Trade Vlade Velike Britanije gde pomaže inovatorima sa Balkana. Pored toga, član je odbora velikog broja inicijativa i udruženja kao što su London Tech Advocates Balkans, Serbian Entrepreneurs, European Blockchain HUB.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju nešto više o investicionim fondovima, načinu na koji se dobijaju investicije okrenute AI industriji, šta su mitovi, a šta realne situacije i na šta mogu da računaju ako planiraju da apliciraju.

Prijava

Novi Sad AI #5 će biti održan 27. marta u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.


startit.rs @startitrs
startit novi industriji inteligencije peti novosadskom centru investicije meetup marta biti asova
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

cr34t1v3.com realestate-serbia.com buregdzinica.com theexitfestival.com enbhd.com excitement.tv belgradevents.com fricr.com shopaio.com djesi.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com creativehalo.net aktuelno.info cevabdzinice.com sarajevo360.com keepcalmandenjoy.com yewik.com wedevelopsites.com realestate-islands.com automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.tk ekonomija.cf

Latest