/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-20 16:56:42

Foto: Promo

Manje od nedelju dana ostalo je do premijere Huawei P30 serije, a informacije pa i fotografije novih uređaja uporno se pojavljuju online. Najnovija je stigla od Amazona koji je objavio sliku, specifikacije ali i cenu modela P30 Pro.

Sve je naravno odmah uklonjeno sa sajta, ali su zabeležene fotografije koje svedoče da će novi Huawei telefon koštati 1,024 evra, odnsono 1,162 dolara. Na italijanskom Amazonu objavljena je fotografija uređaja u Sunrise Red nijansi uz naznaku da dolazi sa bežičnim punjačem ali i uz Sonos One bežičnim zvučnicima čija je cena 230 evra.

P30 Pro će imati 6.47 inčni Dual Edge AMOLED displej sa notchom u obliku kapljice vode i sa senzorom za otisak prsta koji je ugrađen ispod njega. Radiće na Kirin 980 čipsetu uz 8GB RAM i memorijom u varijantama od 128GB ili 512GB koji se mogu prošititi nano memorijskom karticom.

Kada je kamera u pitanju P30 pro će imati 32MP senzor na selfi kameri dok će na pozadini biti trostruka kamera sa glavnim sočivom od 40 MP. 20 MP ultraširoko sočivo i 8MP periskop. Baterija će imati kapacitet od 4,200 mAh. Softver je EMUI 9.0 na Android 9 Pie.

U međuvremenu su se pojavili i neki snimci na kojima se vidi navodno baš P30 Pro.

Premijera je 26. marta a prodaja kreće 5. aprila.


blic.rs
huawei specifikacije evra javnost dospele cene novog telefona blic ureaja fotografije imati
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

bookofimpressions.com realestate-mediteran.com wedesignweb.com stanje.com kosovaaccommodation.com ebsre.com buregdzinica.com eagencija.com enbhd.com balkansaccommodation.com excitement.tv whowhenwhat.info engin3r.com mykungfuisstrongerthanyours.com regije.com belgradevents.com referrads.com djesi.com preporucujemo.com yelwi.com spainserbia.com aktuelno.info ioacc.com cp6uja.com lukabar.com

Latest