/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-19 17:24:07

U utorak, 26. marta, od 18 časova biće održan 19. WordPress meetup, na kome će održati svoja predavanja dva predavača. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPressom, profesionalno ili iz hobija. Na ovom meetupu će biti veći fokus na spoljašnji aspekt WordPressa, na izradu sajtova, njihovu prodaju kao i na marketing koji obuhvata WordPress kao platformu.

Predavači

Slobodan Mirić — Tema Slobodanovog izglaganja na sledećem meetupu biće ‚‚Kako živeti od WordPressa”. Slobodan je veb developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama. Poslednje dve godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored Front end programiranja i WordPressa, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge. Kao predavač radi na temu Front end developmenta u školi IT Fusion.

Dragan Varagić — tema koju će Dragan obrađivati na WordPress meetupu jeste ‚‚Kako prodavati izradu veb sajtova?”. Dragan će predstaviti najčešće greške i zablude pri prodaji veb sajtova, koje čine podjednako nezadovoljne i klijente i veb developere.

Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta sa iskustvom prodaje i konsultacijama pri izradi veb sajtova od 1998. godine. Trenutno je najviše angažovan na vođenju Internet Akademije i osmišljavanju i kreiranju novih proizvoda (business development) u startapu Content Insights.

Prijava

WordPress meetup #19 će biti održan 26. marta od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezna prijava putem ovog linka.

Za kraj, par standardnih napomena i obaveštenja:

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPressa. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Ukoliko želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite se putem ovog linka.

Ukoliko želite da podelite sa zajednicom svoje iskustvo i znanje, možete se prijaviti ovde.Više o prijavi za predavača/predavačicu možete pročitati ovde.


startit.rs @startitrs
startit wordpress sajtova meetup wordpressa marketing aspekt novi dragan prodaja koji izrada
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com weighborhood.com bookofimpressions.com cr34t1v3.com whenisnextprayer.com comeseestay.com realestate-worldwide.com cccrunch.com theexitfestival.com xaas.info whowhenwhat.info liaise.biz mesdzid.com bsere.com belgradevents.com preporucujemo.com iyuex.com realestate-balkan.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com creativehalo.net creativehalo.co aktuelno.info ioacc.com cp6uja.com

Latest