/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-19 14:18:32

Proizvođači pametnih telefona pokušavaju da na sve moguće načine prednjače u utrci za kreiranje fullscreen pametnih telefona. To je uključivalo notch-eve, otvori u ekranu za kameru, mehanizme za iskakanje kamere, a sada i slajdere. Renderi nenajavljenog ZTE uređaja su se pojavili online koji su ukazivali na to da će Axon S, imati slajder koji će se kretati horizontalno kako bi otkrio sistem kamera.

Slike pokazuju da će se ZTE Axon S ekran pomerati u stranu kako bi se otkrile prednje kamere, kao i sistem od tri kamere pozadi. Ovo će omogućiti kompaniji da dodatno smanji okvire na ovom uređaju i pohvali se odnosom ekrana i tela u marketinške svrhe. Međutim, ovo je prva verzija bočnog slajdera koji se koristi za skladištenje kamera. Mnoga rešenja koja smo do sada videli uključuju vertikalne klizne mehanizme i otvor u ekranu za koji se čini da se svaki drugi proizvođač odlučuje ove godine.

U izveštaju se navodi da će Axon S imati tri zadnje kamere sa glavnim senzorom od 48 MP, sekundarni senzor od 19 MP dok će treći senzor nuditi 5x optički zum. Za bar jednu od kamera se kaže da ima f/1,7-2,4. ZTE još uvek nije objavio postojanje ovog uređaja, tako da nije jasno kada možemo očekivati da će izaći na tržište i koliko bi mogao da košta.

Pročitajte i:  Huawei priprema tužbu protiv SAD

Izvor: Ubergizmo

Možda će vas zanimati:

pcpress.rs
axon kamere koji otkrivati slajderom strane telefona pametnih https pcpress kamera kreiranje
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com ceais.com cr34t1v3.com comeseestay.com have2trade.com portofbar.com cccrunch.com mesdzid.com engin3r.com 8creatives.com belgradevents.com usercomply.com preporucujemo.com spainserbia.com cruiserfleet.com aktuelno.info ioacc.com lukabar.com realestate-finland.com realestate-islands.com prjmgr.com automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.gq

Latest