/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-19 14:18:32

Proizvođači pametnih telefona pokušavaju da na sve moguće načine prednjače u utrci za kreiranje fullscreen pametnih telefona. To je uključivalo notch-eve, otvori u ekranu za kameru, mehanizme za iskakanje kamere, a sada i slajdere. Renderi nenajavljenog ZTE uređaja su se pojavili online koji su ukazivali na to da će Axon S, imati slajder koji će se kretati horizontalno kako bi otkrio sistem kamera.

Slike pokazuju da će se ZTE Axon S ekran pomerati u stranu kako bi se otkrile prednje kamere, kao i sistem od tri kamere pozadi. Ovo će omogućiti kompaniji da dodatno smanji okvire na ovom uređaju i pohvali se odnosom ekrana i tela u marketinške svrhe. Međutim, ovo je prva verzija bočnog slajdera koji se koristi za skladištenje kamera. Mnoga rešenja koja smo do sada videli uključuju vertikalne klizne mehanizme i otvor u ekranu za koji se čini da se svaki drugi proizvođač odlučuje ove godine.

U izveštaju se navodi da će Axon S imati tri zadnje kamere sa glavnim senzorom od 48 MP, sekundarni senzor od 19 MP dok će treći senzor nuditi 5x optički zum. Za bar jednu od kamera se kaže da ima f/1,7-2,4. ZTE još uvek nije objavio postojanje ovog uređaja, tako da nije jasno kada možemo očekivati da će izaći na tržište i koliko bi mogao da košta.

Pročitajte i:  Huawei priprema tužbu protiv SAD

Izvor: Ubergizmo

Možda će vas zanimati:

pcpress.rs
axon kamere koji otkrivati slajderom strane telefona pametnih https pcpress kamera kreiranje
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

HITECH   www.dominomagazin.com Apr 18
11:14

Samsung Galaxy Fold ima ozbiljne probleme

Categories


Other countries/languages

       

Partners

roiue.com bosniaaccommodation.com roinf.com bookofimpressions.com have2trade.com realestate-serbia.com portofbar.com theexitfestival.com extremac.com belgradevents.com annds.com shopaio.com preporucujemo.com mvprush.com realestate-balkan.com spainserbia.com creativehalo.co aktuelno.info vasagent.com cevabdzinice.com cetiritocka.com has2trade.com realestate-marocco.com emia.casa programing.cloud

Latest