/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-19 13:21:26

Foto: Apple / Promo

Pred konferenciju koju su zakazali za ponedeljak Epl je predstavio novu liniju tableta - 10.5-inčni iPad Air i 7.9-inčni iPad mini. Oba dolaze uz podršku Apple Pencil.

Novi iPad Air ima najnoviji A12 Bionic čip sa Neural Engine, koji pruža 70 odsto bolje performanse i dva puta snažniji grafički kapacitet u odnosu na prethodni koji je bio silikonski. iPad Airtakođe ima i 10.5-inčni Retina True Tone displej koji je za skoro 20 odsto veći i daje više od pola miliona više piksela nego stari 9.7-inčni displej.

Foto: Apple / PromoiPad Mini

U isto vreme, iPad Mini, apdejtovani 7.9-inčni tablet takođe dolazi sa A12 Bionic čipom koji mu daje tri puta brže performanse i devet puta bržu grafiku u odnosu na prethodnu generaciju. Takođe, za njega je upotrebljen True Tone Retina displej koji je 25 odsto svetliji od prethodnog iPad mini uz najveću gustoću piksela kod ovog modela do sada.

Oba tableta su opremljena sa Apple Pencil, imaju Touch ID a ne nešto moderniju opciju Face ID za otključavanje. Dolaze u opciji sa 64GB ili 256GB memorije, u srebrnoj, space gray i zlatnoj boji.

Foto: PromoiPad Air košta od 499 dolara

Cena iPad Air startuje u Americi od 499 dolara za model samo sa Wi-Fi konekcijom, a onaj sa opcijuom za mobilnu konekciju i do 629 dolara. iPad mini košta od 399 dolara.


blic.rs
ipad inni mini predstavio apple novi koji blic odsto dolara dolaze tableta
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

whowearit.com weighborhood.com strasy.com portofbar.com activitysonar.com excitement.tv mesdzid.com belgradevents.com preporucujemo.com spainserbia.com aktuelno.info ioacc.com mediteranaccommodation.com yicyf.com has2trade.com ktotm.com burgdzinice.com roiassistant.com automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.ga ekonomija.gq stilimoda.gq modaistil.tk modaistil.ga

Latest