/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-18 16:18:50

Foto: Promo

Huawei novi telefon predstavlja narednog utorka a navodno će Samsung biti jedinio proizvođač OLED displeja koji će biti ugrađeni u Huawei P30 Pro telefon. Ukoliko se ove informacije ispostave tačnim, na pomolu je prosto neverovatna vest u IT svetu!

Kako prenosi GSM Arena Samsung bi takođe trebalo da obezbedi i AMOLED ekrane koji će biti korišćeni za drugi Huawei telefon P30.

Inicijalno, vest je stigla sa Weibo, koji podsećaju da Samsung jeste najveći svetski proizvođač ekrana i da svakako može da odgovori na potrebe konkurentske kompanije iz Kine, a uz to ovaj način saradnje bi trebalo da osigura da u javnost dospe manje informacija o telefonu pre premijere, nego ukoliko bi Huawei koristio više dobavljača.

Uz to, navode strani mediji, Huawei bi izbegao i probleme sa kvalitetom displeja koji su ranije prijavljivani dok su radili sa LG.

Inače, Huawei će u utorak , 26. marta predstaviti nove modele iz P serije a na Blic.rs pratite sve iz Pariza uživo!


blic.rs
huawei pomolu koji telefon biti blic presedan konkurenti samsung displeja proizvoa saraduju
   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

HITECH   www.dominomagazin.com Apr 18
11:14

Samsung Galaxy Fold ima ozbiljne probleme

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com cr34t1v3.com wedesignweb.com stockscrunch.com theexitfestival.com belgradevents.com annds.com referrads.com preporucujemo.com iyuex.com realestate-bosniaandherzegovina.com yelwi.com spainserbia.com aktuelno.info realestate-finland.com backpackaccommodation.com ktotm.com realestate-iceland.com wedevelopsites.com emia.casa automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.cf ekonomija.gq stilimoda.ml

Latest