/   Avala   avala.co.rs     HiTech     / Srpski  


2019-03-18 16:18:50

Foto: Promo

Huawei novi telefon predstavlja narednog utorka a navodno će Samsung biti jedinio proizvođač OLED displeja koji će biti ugrađeni u Huawei P30 Pro telefon. Ukoliko se ove informacije ispostave tačnim, na pomolu je prosto neverovatna vest u IT svetu!

Kako prenosi GSM Arena Samsung bi takođe trebalo da obezbedi i AMOLED ekrane koji će biti korišćeni za drugi Huawei telefon P30.

Inicijalno, vest je stigla sa Weibo, koji podsećaju da Samsung jeste najveći svetski proizvođač ekrana i da svakako može da odgovori na potrebe konkurentske kompanije iz Kine, a uz to ovaj način saradnje bi trebalo da osigura da u javnost dospe manje informacija o telefonu pre premijere, nego ukoliko bi Huawei koristio više dobavljača.

Uz to, navode strani mediji, Huawei bi izbegao i probleme sa kvalitetom displeja koji su ranije prijavljivani dok su radili sa LG.

Inače, Huawei će u utorak , 26. marta predstaviti nove modele iz P serije a na Blic.rs pratite sve iz Pariza uživo!


blic.rs
huawei pomolu koji telefon biti blic presedan konkurenti samsung displeja proizvoa saraduju




   

avala.co.rs

This domain might be on sale!


HiTech

Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com ceais.com xn--wqa.com strasy.com whenisnextprayer.com comeseestay.com wedesignweb.com stanje.com ebsre.com realestate-worldwide.com portofbar.com cccrunch.com buregdzinica.com aialy.com enbhd.com mykungfuisstrongerthanyours.com extremac.com belgradevents.com annds.com who-wear-what.com improveyouruserexperience.com usercomply.com preporucujemo.com iyuex.com

Latest