Avala

/   avala.co.rs     Entertainment   / Hrvatski  

2019-10-17 17:31:52

Iako je najpoznatiji po ulozi zavodnika u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', Neila Patricka Harrisa (46) sad ćemo imati priliku gledati u nešto drugačijoj ulozi. Prema pisanju magazina Variety, glumac je pristao glumiti u 4. nastavku Matrixa. I to neće biti neka manja uloga, potvrdili su izvori bliski produkciji. 

POGLEDAJTE VIDEO: NEIL PATRICK HARRIS U HRVATSKOJ

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Već prije, ovog kolovoza, objavljeno je kako se sprema 4. nastavak 'Matrixa' te da će svoje uloge Nea i Trinity reprizirati Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss. O radnji u filmu ne zna se još ništa, a na IMDB-u stoji tek štura informacija kako se  u kinima očekuje 2022. godine. Redateljska palica u rukama je Lane i Lilly Wachowski, dok su scenaristi Aleksandar Hemon i David Mitchell. 

Prva tri nastavka filma u svijetu su zaradila nevjerojatnih 1,6 milijardi dolara, a nema sumnje i kako će novi nastavak dobro proći.

Za magazin Express scenarist Aleksandar Hemon nedavno je ekskluzivno otkrio neke nove detalje o snimanju filma. 

- S Lanom Wachowski i Davidom Mitchellom sam radio više puta do sada, uključujući i seriju ‘Sense8’, a i još jedan projekt koji još uvijek nije produciran, a možda nikad neće ni biti. Već neko vrijeme smo ekipa. Kad je Lana odlučila da pravi novi ‘Matrix’, odnosno imala ideju kako da to napravimo, onda je pozvala Davida i mene i mi smo se odazvali kao i uvijek. Radili smo tijekom novogodišnjih praznika i imali još jedan sastanak u ožujku u San Franciscu, nakon toga je Lana poslala scenarij i studio Warner Brothers su rekli: ‘Ajmo raditi, ali je bilo potrebno da prođe vrijeme za reguliranje svih ugovora. Vijest je objavljena nakon što je službeno dano zeleno svjetlo produkciji - rekao je Hemon za Express, a cijeli intervju s njim možete pročitati ovdjePOGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


24sata.hr
24sata trinity kako barney glumit matrixu ovog hemon matrixa novi https nastavak


User comments